Psychologie praktijk voor kinderen en adolescenten

Psychologie praktijk voor kinderen en adolescenten

 

Psychologie praktijk voor kinderen en adolescenten

Steps-Psychologie is een psychologie praktijk voor kinderen en adolescenten opgericht door  Eleni Fydanidou. Mijn missie is het bieden van psychologische diensten van hoge kwaliteit aan kinderen en adolescenten met een internationale of Nederlandse achtergrond in Den Haag en omgeving.

Soms lopen kinderen tegen problemen aan op school. Er kunnen problemen zijn met vriendjes/vriendinnetjes of andere klasgenoten. Ze kunnen last hebben van stress en zelfs depressie ontwikkelen. Soms zorgen veranderingen in het leven van een kind voor een gebrek aan zelfvertrouwen, agressie, problemen om zich aan te passen, conflicten met ouders/broers/zussen en andere soorten ongepast gedrag.

Ik geloof dat ik via samenwerking met de ouders hun kinderen kunnen helpen in het oplossen van hun problemen. We leveren hulp en steun om een goed plan van aanpak te maken om de prestaties op het sociale vlak van uw kind te verbeteren, zowel thuis als op school.

Mijn aanpak is gebaseerd op assessments en/of interventies die wij gebruiken om de problemen te identificeren en om een plan van aanpak te maken dat uw kind helpt beter te presteren op gebieden van gedrag, school en sociale omgang.

Child psychologist in the hague, pshychologist the hague, psychology the hague